Fire nye år for Nina - Ny avtale på plass!

Medlemsmøtet til arbeiderpartiet vedtok i kveld en samarbeidsavtale mellom Arbeiderpartiet, Høyre og Miljøpartiet de Grønne. Nå skal vi ruste kommunen for fremtida!

original_1478639760_52568

Partene er enig om en avtale som fordeler verv og som har femten politiske punkter for samarbeid i bunn. Arbeiderpartiet får ordfører, Høyre får varaordfører og MDG får nestleder i Teknikk og plan, og leder i det nye Kultur- og Miljøutvalget.

Nesodden Arbeiderparti ser at MDG har doblet sin oppslutning i dette valget. Det tar vi som et sterkt signal om at Nesoddens befolkning ønsker å ta kommunen i en grønnere retning. Det gjør Arbeiderpartiet også.

Avtalen gir et bredt flertall innenfor mange områder som vil være viktig for Nesoddens utvikling. Vi sikrer velferd og skole, tar ansvar for klima og natur, og har en fremoverlent holdning for å få på plass gang og sykkelveier.

Disse partiene sammen med Ap, gir grunnlaget for å utvikle Nesodden som en grønn, fremtidsrettet og moderne kommune, sa Nina Sandberg til medlemsmøtet nå i kveld.

Hele den politiske avtalen kan du lese her: