Velkommen! - til årsmøte 2016

Det blir årsmøte i Nesodden Arbeiderparti torsdag 28. januar klokken 19:00 på Fagerstrand, i Fagerstrand idrettsforening sine lokaler.

original_1478638975_5925827

Nesodden Arbeiderparti tar hele kommunen i  bruk og har i år valgt å avholde årsmøtet vårt på Fagerstrand.

Styret har foreslått en uttalelse til årsmøte der det blant annet heter at Fagerstrand er et flott område, med tilgang til havn, mye natur som skal tas godt vare på, men som også har hatt og har gode forutsetninger både for grønnt næringsliv og miljøvennelig bebyggelse.

Arbeiderpartiet mener at med god kommunal styring og en plan for hele område før utbygging finner sted har Fagerstand forutsetninger for å bli et flott senter på Nesodden-sør, ikke minst med sine muligheter for å utvikle et spennende maritimt miljø.

Vi ser frem til spennedne diskusjoner om dette og andre temaer på Årsmøte. Har du forslag som kan gjøre denne utalelsen bedre eller andre forslag er det mulig å fremme de på møtet.

Årsmøtet er Nesodden Arbeiderpartis høyeste myndighet. Styret, alle medlemmer og AUF har forslagsrett. Vi skal vedta politikk, velge nytt styre og det blir anledning til å treffe Ordfører Nina Sandberg.

Vi håper du blir med på dette møte. Dersom du ikke er medlem er det mulig å melde seg inn på møtet.

Vel møtt!